Join the squad

Score with concepts, run with ideas

Hét grootste Europese Pickleball toernooi

Pickleball.nl is één van de grondleggers van de populariteit van de sport pickleball in Nederland. Ze omarmen de sport en willen hier meer bekendheid aan geven en meer mensen de sport laten ervaren!

 Foto: Marcel Jurian de Jong

1.
Stap 1

Achterhalen wat er achter het verhaal zit. Waarom Pickleball? En wat gebeurt er nu om de sport actief bekend te maken in Nederland?

2.
Stap 2

Het uitwerken van advies. Waar spotten we kansen op de korte én lange termijn? En hoe ziet dat er dan uit?

3.
Stap 3

Het ontwikkelen en uitvoeren van de strategie, in dit geval gericht op een vernieuwend toernooi dat herhaaldelijk kan worden georganiseerd.

"Denk groot"

Na het horen van de passie voor de sport Pickleball en de ontwikkelingen die er door de jaren heen al zijn gemaakt, zijn we gezamenlijk tot de conclusie gekomen om groter te denken. 

In het verleden zijn er al eens toernooien georganiseerd, maar nu wilden we een baanbrekend toernooi. Vandaar dat ‘The European Pickle Smash’, hét grootste Pickleball-toernooi van Europa, in het leven is geroepen.

Er is gekozen voor een concepttoernooi dat een sterke positie inneemt in de uiting, zodat we het concept meerdere keren kunnen uitrollen!

"Het heeft ons echt aan het denken gezet"

Jan Jaap Uiterwijk Winkel - eigenaar Pickleball.nl

We bevelen een samenwerking met Centrista erg aan. Wij zitten midden in de wereld van Pickleball en als je dat combineert met kennis en ervaring op het gebied van sportmarketing, dan breng je al snel mooie dingen teweeg. We zijn er ontzettend blij met de huidige ontwikkelingen!

Meer van Centrista

Fotostrategie Sportloaded

Sportloaded is een van de labels van Centrista. We hadden meer dan 800 blogs geschreven en stonden voor de uitdaging om hier unieke beelden bij te krijgen die passen bij het platform! Door middel van een goede strategie ontwikkelden we een mooie stijl, resulterend in duizenden unieke sportfoto's.