Join the squad

Score with concepts, run with ideas

Sportfoto's geheel in eigen stijl

Sportloaded is een van de labels van Centrista. We trokken duizenden bezoekers naar onze website en hadden de uitdaging om hier unieke beelden bij te krijgen die passen bij het platform!

voorbeeld foto van afgewerkte casus

 Foto: Marcel Jurian de Jong

1.
Stap 1

Waar staat Sportloaded voor? Wat stralen ze uit in de huisstijl? Welk aspect kun je in elk artikel dat ze schrijven teruglezen?

2.
Stap 2

Een moodboard samenstellen met meerdere mensen en vervolgens turven wat we mooi vinden aan die foto's. De termen die het vaakst worden gebruikt, vormen uiteindelijk de leidraad.

3.
Stap 3

De productie van de foto's gebeurt in samenwerking met modellen, vaak topsporters, en de fotograaf!

"Kies een lijn"

Foto’s maken gaat zoveel verder dan het inhuren van een fotograaf. Je moet je afvragen wat je op de foto wilt hebben, wie je op de foto wilt hebben, wat belicht moet worden, waar de foto voor dient. Maar ook zeker – welke stijl vind je leuk? Als je een heel duidelijke stijl consistent doorvoert, zouden mensen na verloop van tijd zelfs aan de hand van jouw fotostijl kunnen zeggen: “Hey, die foto is van Sportloaded.” Puur en alleen omdat je consistent een bepaalde lijn volgt. Dat is natuurlijk wat je wilt en waar je naar streeft.

Een greep uit de collectie

Hier zie je een selectie van de duizenden foto's die zijn gemaakt voor Sportloaded! Van voetbalfoto's tot casualfoto's, en van beachvolleyballers tot dansers, hardlopers, fietsers en nog veel meer!

Meer van Centrista

European Pickle Smash

In samenwerking met Pickleball.nl organiseren we het grootste pickleballtoernooi van Europa. Deze snelgroeiende sport wordt al jaren omarmd door de eigenaren van Pickleball.nl. Samen hebben we gekeken naar hoe we meer mensen in aanraking kunnen brengen met Pickleball. The European Pickle Smash is daar de uitwerking van.